5 книг, які рекрутери радять прочитати навіть тим, хто не шукає роботу

«Мистецтво життя: класичне керівництво по щастю і ефективності»

Спочатку той факт, що сучасні HR-менеджери рекомендують книгу грецького філософа, здається трохи дивним, але виконавчий директор рекрутингової компанії Dave Partners Дейв Карвахал впевнений, що в ній містяться ідеї, корисні навіть в умовах нашої реальності. Дейв вважає, що ідеї, описані в книзі і закликають, перш за все, контролювати самого себе, особливо актуальні в століття цифрових технологій.


«Переломний момент: як незначні зміни призводять до глобальних змін»

Ця книга Малкольма Гладуелл розповідає про мистецтво комунікацій з покупцями, які допомагають одним товарам активно продаватися, поки інші припадають пилом на полицях. У цьому виданні не варто шукати порад з працевлаштування. Зате в ньому є багато цікавих фактів про те, як поширюється інформація. Подібні знання можна застосовувати в будь-яких сферах.

 
«Надзвичайна власність: як морські піхотинці США перемагають і виграють»

За словами Дейва Карахвала, ця книга розповідає про відповідальність і її проявах в самих різних сферах нашого життя - від бізнесу до особистих питань. Крім того, вона на конкретних прикладах розповідає про те, як вище командування піхоти США, що служило в Іраку, приймав рішення, від яких залежало дуже багато.

Зміцнення роботів: технологія і загроза майбутньої безробіття

Автор книги - футуролог Мартін Форд. Він розповідає про те, як буде розвиватися ринок праці в умовах появи на ньому роботів. У майбутньому збільшення кількості пристроїв з штучним інтелектом виросте і змусить людей перекваліфікуватися, розвиватися, отримувати нові навички і т.д.

«Продавець взуття. Історія компанії Nike, розказана її засновником »

Надихаюча книга для тих, хто хоче дізнатися, як початківець стартапу зміг перетворитися в одного з найбільших корпоративних гігантів світу.

http://ubr.ua

За матеріалами hitjob.com.ua

всі новини

Роздрукувати сторінку

Нагору Назад