Професіям, що користуються попитом на ринку праці, навчать в центрах профтехосвіти служби зайнятості

Одесити можуть безкоштовно освоїти нові спеціальності. 

Одеський міський центр зайнятості інформує про соціальні послуги, які надає державна служба зайнятості, можливості професійної підготовки або перепідготовки, підвищення кваліфікації.

У лютому 2011 року президент України Віктор Янукович відкрив Одеський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

У Центрі створено сучасну потужну навчально-матеріальну базу державного навчального закладу. У складі комплексу гуртожиток на 300 місць, 4-поверхова будівля майстерень з 8 навчально-виробничими майстернями, 5-поверхова будівля адміністративно-навчального корпусу.

Навчально-виробничі майстерні обладнані сучасними верстатами, в тому числі з програмним керуванням, приладами та пристроями, необхідною кількістю інструментів і витратних матеріалів, які передбачені навчальними планами та програмами для кожної професії.

Навчальні кабінети і лабораторії оснащені комп'ютерною технікою, інтерактивними дошками, сучасними електронними засобами навчання. Усі навчальні приміщення світлі і просторі, з комфортними меблями, системою кондиціонування.

Сьогодні Центр пропонує всім працездатним громадянам Одеси та Одеської області отримати професії, які користуються попитом на ринку праці.

Професії, за якими державна служба зайнятості здійснює підготовку, перепідготовку і підвищення кваліфікації, - електрогазозварник, слюсар-ремонтник, токар, фрезерувальник, робочий комплексного обслуговування і ремонту будинків, муляр, штукатур, лицювальник-плиточник, столяр, паркетник, касир торговельного залу, контролер-касир, адміністратор, черговий по поверху, покоївка, оператор верстатів з ЧПК, електромонтажник з освітлення та освітлювальних мереж, слюсар-сантехнік, оператор котельні, продавець продовольчих товарів, продавець непродовольчих товарів.

Навчання триває від 1 до 6 місяців.

За направленням центру зайнятості навчання безкоштовне, здійснюється виплата стипендії, гарантоване працевлаштування.

За матеріалами hitjob.com.ua

всі новини

Роздрукувати сторінку

Нагору Назад