7 основних жіночих помилок при пошуку роботи

Жінці властиво літати в хмарах, вона себе цінує високо, ставлячи високу планку, не досягши якої, вона зневіряється у власних силах. Тому треба ставити лише ті мети, які є досяжними.
Жінка може попросити і їй у багатьох випадках неможливо відмовити. Така вже жіноча природа. Але, як тільки справа стосується роботи, вона ніби забуває про те, що існують родичі та друзі, які простягнуть руку допомоги при першому заклику.
На співбесіді жінки зациклюються на дріб'язках, не говорячи нічого про те, де вони працювали раніше, про те, який у них є досвід роботи. Рекрутери зауважують, що жінки, які подібно чоловікам, розхвалюють себе в резюме, відразу одержують посаду. Власна недооцінка - ще одна помилка слабкої статі при працевлаштуванні.
Жінці роками говорили про те, що хатня робота - це не робота! Багато домогосподарок ідуть працювати, вважаючи, що в них є комплекс неповноцінності. Але це ще одна помилка жінки, адже вона, як правило, перебуваючи вдома, веде сімейний бюджет, розв’язує сімейні конфлікти, виховує дітей і повністю господарює. Імовірно, що саме чоловіки й заганяють жінок «у глухий кут», говорячи їм, що їхнє місце біля плити...
Деякі представниці прекрасної половини чекають, поки їх самих покличуть на роботу, тому, пройшовши співбесіду, вони не хочуть навіть зателефонувати хоча б раз на тиждень своєму роботодавцеві.
Але найпоширенішою помилкою серед всіх існуючих при працевлаштуванні є те, то жінка не може ставити запитання, які стосуються зарплати, соціальних умов, а також умов праці.
І останнє: якщо жінці відмовили, вона, як правило, соромиться запитати, за що з нею так вчинили, у чому причина відмови? За твердженням психологів, якщо в жінці перемогти боязкість і нерішучість, то вона, як ніхто інший, може правити світом...

Джерело: http://www.naim.ru/

За матеріалами hitjob.com.ua

всі новини

Роздрукувати сторінку

Нагору Назад