Працюючі чоловіки щасливіші за жінок

За даними опитування Центру «Captivate Office Pulse», в якому взяли участь понад 4000 співробітників з різних штатів, на робочих місцях чоловіки на 25% почувають себе щасливішими, ніж представниці прекрасної статі. Вони навіть краще себе відчувають в офісі, ніж удома більш, ніж на 8%!

Чоловіка не відчувають дискомфорту навіть тоді, коли їм доводиться затримуватися на роботі. А вони, як правило, проводять на робочих місцях на 8,5% часу більше за жінок. Чоловіки частіше за жінок беруть роботу додому та із задоволенням нею займаються.

Проте, відповідно до статистики, чоловіки частіше за жінок роблять перерви, вони п'ють чай, курять або розслаблюються, граючи в комп'ютерні ігри, тоді як прекрасна стать ставиться до своїх обов'язків більш відповідально.

Таким чином, фахівці маркетингового Центру «Captivate Office Pulse» дійшли висновку, що чоловіки відчувають менший дискомфорт від перебування на роботі тільки тому, що вони вміють розслаблюватися, а жінки - ні, тому в них частіше бувають депресії та стреси...

Джерело: http://www.naim.ru/

За матеріалами hitjob.com.ua

всі новини

Роздрукувати сторінку

Нагору Назад