5 ознак того, що ви пройшли співбесіду

Не хочете нудитися в болісному очікуванні дзвінка від роботодавця? Зверніть увагу на кілька важливих деталей, щоб ще під час співбесіди зрозуміти, що ви її пройшли.

Роботодавець виявляє до вас інтерес. Якщо ваш співрозмовник киває головою на знак згоди, не перебиває, задає багато запитань і зацікавлено слухає вашу розповідь про себе - це гарний знак!

Співбесіда перетворюється на діалог. Якщо ваша зустріч швидше схожа на дружню бесіду й обмін інформацією, ніж на напружений монолог кожної зі сторін - ви на шляху до успіху.

Роботодавець позитивно оцінює вас. Тут все просто: почувши від роботодавця підбадьорливе "добре" чи "відмінно", сміло продовжуйте свою розповідь.

Вас познайомили з іншими співробітниками компанії. Якщо під час або після співбесіди вас представили комусь з потенційних колег, ви - головний кандидат на посаду.

Співбесіда тривала більше 40 хвилин. Як правило, роботодавець формує свою думку про вас уже в перші хвилини знайомства, а потім оцінює вас більш ретельно. Якщо співбесіда затяглася, виходить, ви викликали явний інтерес.

Джерело: http://www.cosmo.com.ua/

За матеріалами hitjob.com.ua

всі новини

Роздрукувати сторінку

Нагору Назад