Ті, кого хвалить начальство, не так часто хворіють

Відповідно до дослідження наукового інституту лікарняно-страхової каси AOK, похвала та визнання на роботі позитивно відбиваються на здоров'я співробітників. Однак реальність виглядає інакше, пише Die Welt

"Працівники зволіли б більше уваги та похвали за добре виконану роботу з боку керівництва, "однак багато начальників так не вчиняють", - говорить Хельмут Шредер. 54% опитаних працівників зізналися, що їх не часто або ніколи не хвалять на роботі. 41,5% повідомили, що їхня думка не враховується вищестоящими колегами при прийнятті важливих рішень. При цьому більше третини (35,5%) опитаних переконані, що якби керівництво приділяло більше часу персоналу, то це сприятливо відбилося б на їхньому здоров'ї", - йдеться в статті.

Однак, як показало дослідження, і керівний персонал відчуває на собі тиск, пов'язаний з лімітом часу та великим обсягом роботи. При цьому люди, які займають керуючі посади, беруть лікарняний у середньому на 4,8 днів на рік і виходять на роботу в інші 8,3 дні, незважаючи на погане самопочуття, пише видання.

За матеріалами hitjob.com.ua

всі новини

Роздрукувати сторінку

Нагору Назад