Визначено найефективніший вік працівників

Роботодавці вважають найбільш ефективними працівників у віці від 25 до 34 років. Це показало опитування керівників кадрових служб більше 1000 компаній

Опитування проводилося в Росії дослідним центром Superjob.ru за замовленням Ведомостей.

Вік від 25 до 34 років вважають найефективнішим 62% респондентів. З цим згодні як в дрібних компаніях (до 5 осіб), так і у великих. Особливо яскраво прагнення брати на роботу молодь виявляється в компаніях, де працюють від 1000 до 5 тис. осіб. Там зробити ставку на 25-34-річних готові 76% опитаних.

Серед переваг даної вікової категорії опитані вказали молодість, амбітність, неординарний підхід до вирішення завдань, а також прагнення до кар'єрного росту. «Є прагнення пізнавати нове, свіжий погляд на багато питань. І амбіції разом з бажанням заробити теж ніхто не відміняв», — пояснюють роботодавці.

Кожен четвертий роботодавець (22%) віддає перевагу персонал у віці 35-44 року. Дуже мало опитаних вважають ефективними людей молодших 24 років і старших сорока п'яти (6% та 5% відповідно). Лише 5% опитаних твердо впевнені, що ефективність від віку не залежить.

Джерело: www.rbc.ua

За матеріалами hitjob.com.ua

всі новини

Роздрукувати сторінку

Нагору Назад