Кілька українських університетів отримають майже 300 мільйонів

Кілька українських університетів отримають майже 300 мільйонів

Острозька академія, Києво-Могилянська академія та ЛНУ ім. Франко отримають 273 млн гривень на інвестиційні проекти в 2018-2020

Як повідомляє Depo.Львов, Міністерство освіти і науки заявляє, що Національний університет "Острозька академія", Національний університет "Києво-Могилянська академія" та Львівський національний університет імені Івана Франка отримають 273 млн гривень на реалізацію інвестиційних проектів в 2018-2020 роках. Про це сказано в повідомленні прес-служби Міносвіти.

"Міжвідомча комісія з питань державних інвестиційних проектів відібрала 3 проекти, представлених Міносвіти, які будуть профінансовані за рахунок держбюджету. Їх загальна сума становить близько 273 млн гривень", - сказано в ньому.

Зокрема, мова йде про інвестування в університетську інфраструктуру: завершення перепрофілювання незавершеного будівництва будинку культури Острога під навчальний корпус Острозької академії (110 649 тис. Гривень); реставрація Староакадемічного корпусу ансамблю Братського монастиря Києво-Могилянської академії (83 955 тис. гривень); реставрація головного корпусу ЛНУ ім. Франко (78 363 тис. Гривень).

Відзначається, що кошти на реалізацію проектів університети будуть отримувати протягом 2018-2020 років.

http://ubr.ua

За матеріалами hitjob.com.ua

всі новини

Роздрукувати сторінку


Нагору Назад