Робота в офісі допомагає жінкам тримати себе у формі

Однак не варто впадати у відчай, тому що сидяча робота також має свої плюси.
Навіть елементарна прогулянка до принтера або ксерокса можуть стати кращою зарядкою, на думку вчених. Дослідники виявили, що випадкова фізична активність є свого роду фітнесом, а її тривалість та інтенсивність ніким не контролюється, навіть самою жінкою, оскільки вона часто про це навіть не замислюється.
Фахівці кажуть, що 30-хвилинна фізична активність на день носить помірний характер, тим самим сприяючи скиданню зайвих кілограмів і приведення м'язів в тонус. Ешлі Макгір, дослідник даного питання, стверджує, що приємно усвідомлювати, що при збільшенні випадкової активності, організм дійсно піддається тільки позитивному впливу, що забезпечує йому здоров'я. Жінка може залишатися бадьорою і енергійною протягом усього дня. Щоб підтримувати постійні руху достатньо просто вийти на прогулянку або вчинити прибирання будинку. Тоді заряд бадьорості і гарного настрою забезпечений на цілий день.
Дана діяльність не вимагає багато часу. Замість того щоб відправити колезі лист електронною поштою або зателефонувати, найкраще встати і пройтися коридорами, на думку експертів. Це буде більш дієво, м'язи отримають додаткове навантаження.
Неконтрольовані фізичні вправи часом стають ефективнішими за відвідування дорогого фітнес-клубу, де доведеться терпіти різні навантаження протягом не однієї години. Така активність досягається за рахунок повсякденній діяльності жінки, причому її рівень може варіюватися залежно від характеру рухів, які вона здійснює.

http://toneto.net

За матеріалами hitjob.com.ua

всі новини

Роздрукувати сторінку


Нагору Назад